7 feb. 2009

Löppassresumé Skatås

Idag avverkade vi vårt första gemensamma löppass under ledning av Magnus Ö. Utomhustemperaturen var mild, ca 7 grader och fina förutsättningar för ett premiärpass. Vi som sprang var Magnus Ö, Magnus G, Anette, Charlotta och Moa. Inte heller att glömma vår draghjälp och maskot, Anettes dalmartiner Wishbone som drog upp tempot emellanåt. 


Efter en liten genomgång av Magnus Ö innan start så beslutade vi oss för 8 km-slingan.  Hela klungan puttrade på i lagom prattempo och pulsen låg på stadiga 75-80%MP i 6,5 km. Mot slutet av rundan, vid sista svängen vid Delsjön körde vi två lite snabbare backintervaller a 250 m. Efter andra intervallen joggade vi ned mot slutet av slingan och vände tillbaka med en avslutande backintervall, en kortare på ca 100 m. Moa satte iväg ordentligt och Magnusarna kunde bara se sig besegrade mot toppen.  Min puls drog iväg upp mot 93 %MP. Piew! Bra jobbat Moa! 


Vi joggade ned lite mot slutet och avslutade med lite snack och stretch. Det blev sammantaget en härlig runda med några goda skratt och flås i en perfekt mix. Håll utkik för nästa veckas träningar! Väl mött!

Magnus G&Ö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar